we do not sell bottles, we sell tradition, stories !

Al onze leveranciers worden persoonlijk geselecteerd door De Wijnmeester. De criteria om een Wijnhuis te kiezen zijn op sommige vlakken zeer divers.

Eigenheid, eigenzinnigheid en karakter zijn zeer belangrijke factoren. Eerlijkheid, eenvoud en kwaliteit zijn primordiaal. We zoeken Wijnhuizen die werken op kwaliteit en die zoeken naar lange-termijn-relaties zodat we kunnen bouwen aan een gezamenlijke toekomst. Een absolute must!

Door te werken vanuit een vertrouwen, waarbij we streven naar wijnen met de beste prijs-kwaliteits- verhouding, willen we jullie niet alleen een grote diversiteit kunnen aanbieden. We willen jullie die wijnen aanbieden met een hoge focus op kwaliteit en smaak.

Daarom proeven we steeds enkele malen voor vooraleer te starten met een Wijnhuis. Eerst in België, daarna in het land van oorsprong zelf, en dan nog eens thuis, om zeker te zijn van pallet en smaak!

Alle wijnhuizen worden op regelmatige basis bezocht en de banden worden nauw aangeknoopt met een persoonlijke touch. Alle nieuwe jaargangen worden voorgeproefd. Scroll gerust even door ons aanbod heen.

Weetje:
In België heeft de hoge (lucht)vochtigheid een grote invloed op ons smaakpallet van de wijn. De finesse, de afdronk, de smaken kunnen veranderen tov. het proeven in het land van oorsprong.